Avand in vedere situatia actuala existenta in toate pietele va SFATUIM sa NU IGNORATI domeniul licitatiilor publice din Romania! Acestea pot fi o sursa financiara extraordinara pentru activitatea dvs. indiferent ca sunteti distribuitor de produse, executant de lucrari sau prestator de servicii.

Puteti beneficia astfel de:
1. o piata in continua dezvoltare - oportunitati permanente de obtinere a noi contracte de furnizare produse / servicii / lucrari;
2. semnarea de contracte cu autoritati publice cu avantajul cert de a avea asigurate incasarile produselor / serviciilor oferite;
3. posibilitatea de a avea acces la fondurile de investitii ale autoritatilor contractante;

Si pentru ca dvs. sa fiti si mai aproape de realizarea acestor obiective, noi va sprijinim prin trei moduri concrete:

1. O oferta financiara deosebita pentru abonamentul lunar al aplicatiei, aveti acces NELIMITAT in achizitiile publice. Puteti seta un numar de domenii de interes pentru notificari la fel, NELIMITAT.

2. PORTALUL rolicitatii impreuna cu specialisti in achizitii publice, ofera GRATUIT (exclusiv clientilor rolicitatii) modulul de FORMULARE, dedicat completarii automate a formularelor necesare participarii dvs. la procesele de achizitii publice ! Concentrati-va pe castigarea licitatiilor, de partea birocratica ne ocupam noi. (Operarea modulului FORMULARE este extrem de intuitiva si simpla dar daca doriti o prezentare detaliata a modulului si a modului de lucru va rugam sa ne contactati)

3. Pentru a oferi clientilor nostri informatii complementare, incepand cu 01.IAN 2009 aplicatia rolicitatii va contine si anunturile de licitatii publice din tarile Uniunii Europeane. Fara nici un cost suplimentar!

Profitati acum de aceasta oferta promotionala - valabila in perioada 15.12.2008-31.12.2008.

Va rugam sa va creati un cont pentru a putea beneficia de oferta promotionala!