ROLICITATII - va anuntam ca începând cu data de 15 septembrie 2008 intra in vigoare Regulamentului (CE) nr. 213/2008 referitor la re-clasificarea codurilor CPV.
 
Astfel, versiunea noua a codurilor CPV este obligatorie pentru toate anunturile care vor fi transmise spre publicare de catre autoritatile contractante si toate entitatile care au obligatia aplicarii legislatiei privind achizitiile publice. Autoritatile publice, incepand cu 15 septembrie 2008, pot trimite anunturi in SEAP folosind doar noua structura CPV.
 
In aceste conditii am aplicat recodificarile indicate in regulament si in aplicatia www.rolicitatii.ro
Codurile CPV anterior selectate de dvs. conform domeniului de interes, au fost automat modificate conform noilor codificari.
 
Pentru a fi siguri ca totul este in regula, va rugam sa verificati in contul dvs. de utilizator in www.rolicitatii.ro, lista de coduri CPV din sectiunea de NOTIFICARI.
Va rugam sa verificati daca toate produsele / serviciile/ lucrarile pe care societatea dvs. le promoveaza se regasesc la NOTIFICARI.
Adaugati orice cod CPV suplimentar care considerati ca este relevant pentru activitatea dvs.

Pentru orice intrebari va rugam sa ne contactati.

Pentru a consulta in paralel cele doua codificari CPV - revizia 2003 si 2008 puteti accesa regulamentul european la urmatoarea adresa web:
http://ec.europa.eu/internal_market/publicprocurement/e-procurement_en.htm#cpv